Pmma, plexi, akril gravírozás

Az akril más néven Plexiglas ®, PMMA vagy sok más kereskedelmi néven is ismert. Az akril könnyű, merev és UV-álló, ezért felhasználását tekinve számos lehetőséget biztosít.

Mivel a vásárlói igények változóak, a Gravotech különféle akrilokat kínál: extrudált plexi átlátszó, Öntött akril fehér és zöld opál vűáltozatban, hátoldalt festett plexi

Mivel jó minőségű extrudált akril nagy mennyiségben megtalálható a PMMA forgalmazóinál, a Gravotech anyagkínálata az öntött akrilra fókuszál, amely hozzáadott értéket kínál ügyfelei számára.

Mechanikus és lézeres berendezéssel is megmunkálhatóak. Alkalmasak kül és beltéri használatra egyaránt.

  • Kijelzők,
  • beltéri vagy külső jelzések,
  • kézműves munkák,
  • reklámtárgyak,
  • trófeák és díjak,
  • modellek, akrilvágó gépek ideálisak.

A Gravostyle™ szoftverrel összehajtható területet vagy csuklópántokat készíthet, így a lézer képes az akrilt úgy megmunkálni, hogy az hajlítható legyen.

Egy 40 W-os CO2 lézer akár a 8 mm vastag akrillemezt is képes egy lépésben átvágni.

Lézereink vágáskor fényes, polírozott éleket adnak az akril felületnek, így nem szükséges utgólag polírozni a széleket.

UV nyomtatóval vigye fel a színeket a plexire és használja a Print & Cut (Nyomtatás és vágás) módot a lézerrel történő vágáshoz. Ugyanazt a fájlt, amelyet a nyomtatáshoz használt, alkalmazni tudja a vágás során, így automatikusan kivághatja vele az adott mintát.

Kültéri jelzésekhez javasoljuk, hogy a nyomtatott formájú átlátszó akril lapot vágja le, és ragassza fel. Így biztosíthatja a tartós színeket, mivel megóvja a tintát a külső UV-sugárzástól

Lépjen velünk kapcsolatba

Az Ön Adatai és Kérdése

1 + 14 =